Vores verden
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Vores verden

Her kan vi udfolde vores selvopfundende karakterer

Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via emailSeneste emner
» I just want to run away - Jac & Adi
See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye EmptySøn Mar 25, 2012 11:48 pm af Ida

» Som Altid - Jay & Lia
See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye EmptySøn Mar 25, 2012 10:39 pm af Ida

» Are you serious? - Adi & Lia
See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye EmptyTors Mar 22, 2012 12:01 pm af Ida

» the meaning of life. - Cali og Skye
See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye EmptyTors Mar 22, 2012 9:23 am af Ida

» Happybirthday Lia og Jayden
See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye EmptyLør Maj 07, 2011 10:17 am af Ida

» Just for fun.. - lia og jayden
See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye EmptyTors Maj 05, 2011 6:12 pm af Ida

» something you should know - Adi og Lia
See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye EmptyTors Maj 05, 2011 5:57 pm af Ida

» As before?
See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye EmptyTors Maj 05, 2011 11:17 am af Eli

» See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye
See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye EmptyTirs Maj 03, 2011 12:54 am af Ida


Du er ikke logget ind. Log ind eller registrer dig her.

See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye

2 deltagere

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye Empty See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye Søn Maj 01, 2011 9:50 am

Eli

Eli
Admin

Adi grinede over det Davin sagde, som de gik i mod hallen, hvor nogle nye bands skulle spille for aftenen, eller også var det bare et band, hun kunne ikke helt huske det. Faktisk havde hun mere lyst til bare at blive der hjemme, og være sammen med Davin, som var gået hen og blevet hendes kæreste, af mærkelige grunde, fattede hun det faktisk ikke selv. Men af alt det hun havde været igennem, var han nok den mest forstående, og elskværdige dreng man kunne komme i nærheden af. Selvom første gang de havde gjort det, havde været.. en smugle mærkeligt, da hun næste dag havde troet det var Jac hun havde været i seng med. Hun rystede lidt på hoved, og smilede stille til Davin, mens hun rettede lidt på håret, som der bølgede ned over skuldrene, iført var hun nogle stramme jeans, som der havde huller lidt over det hele. Der ud over, en lilla tang top, og en læderjakke, der gik til maven. Det var faktisk ret rart, sådan som vejret var blevet lunere i det, så man ikke behøvede at have så meget tøj på mere. Et lille klem gav hun hans hånd, og lænede sig hen over og gav ham et kys på kinden. "Du er dejlig, ved du det?" grinede hun, og lagde hoved mod hans arm, mens de snart var henne ved stedet.

https://voresverden.danskforum.net

Ida

Ida

Han fugtede læberne, imens han smilede bredt af det Joss, hans anden guitarrist sagde, og nikkede lidt, Troye stod henne ved væggen hvor han bankede trommestikkerne op imod væggen for at klarer hovedet og gøre sig klar til nummeret de skulle til at udfører, det var seks sange de skulle spille, utroligt nok, men nu måtte de jo se hvordan det gik, han tog mikrofonen i øret, som fortalte hvad han skulle sige, selvom han kunne huske alle sætningerne, for hver sang. Han tog en dyb indånding, hvorefter han nikkede til drengene; Joss, Troye, Kim, Yi, og Helne. Joss og ham selv var guitarrister, Yi på keyboard, Troye styrede trommerne og Helne som stod for Saxofon, Kim som var bas, Selv kunne Jac spille på klarver, men han foretrak at spille på guitar når han så endelig stod på scenen. Han tog en dyb indånding, og gik som forsangeren først ud, Troye og joss kom bagefter da de var vocalister. Han vidste dog hvilken sang han skulle synge allerførst, efter ham og Adilene ikke længere sås, ville han idet mindste sende noget ud til hende, selvom hun sikkert ikke ville være der i aften, men det var der ikke meget at gøre ved, resten af tiden hvor folk kunne feste og hvad de end ville skulle ham og bandet bare spille noget musik uden toner. Han kom ind på midten, Troye på hans højre side, omkring to meter væk, og lidt i baggrunden, Joss stod omkring enogen halv meter væk fra ham til venstre, og stod i forgrudnen sammen med ham. Yi gik hen til sin keyboard, som stod tre meter væg fra Troye, og Helne som styrede saxofonen, stillede sig på venstre side ved siden af ham og Joss lidt i baggrunden.
Jac, stod i rampelyset med det hvide skær imod sig, "Den første sang vi vil spille for jer... er til en pige, som har betydet meget for mig, håber i vil nyde den.." sagde han i mikrofonen, og nikkede til Troye som skulle starte trommerne i en stille rytme, hvor han så selv begyndte at fyrer nogle toner af. Da instrumenterne begyndte at spille gik lyset hen i en mørkerød farve, klarer ved ham lidt mere falmede ved de andre da de stod i baggunden. I dette nummer var det kun Troye, ham og Yi der skulle spille igennem, i hvertfald lige i starten, de andre kom hen over slutningen, "Have I told you how good it feels to be me, when I'm in you? I can only stay clean when you are around. Don't let me fall. If I close my eyes forever, would it ease the pain? Could I breathe again?" Sang han med en lys stemme, imens øjnene var halv lukket. Stemmen kom ud kraftfuld, det kom fra hjertet og ingen andre steder fra. "Maybe I'm addicted, I'm out of control, but you're the drug that keeps me from dying. Maybe I'm a liar, but all I really know is you're the only reason I'm trying."

Han smilede til Adilene som gik ved siden af ham og kiggede lidt frem hvorefter han gik hen imod hallen, godt nok vidste han at hans bror skulle spille hele aftenen, men dette her var godt nok også for Adilene, og ikke ham selv, eller jo, han ville gerne se hans lillebror spille, om de gamle og de andre søskende kom vidste han ikke, men det skulle ikke undre ham hvis hans far stod i døråbningen og kigge på sin søn på scenen i rampelyset. Eller det vidste han godt nok ikke, men det ville ligne ham, var det i grunden ikke også Jac's første koncert? Det ville han næsten tro. Blikket gled ned på Adilene som kyssede ham på kinden og sagde han var dejlig og grinede lidt af hende. Han kunne dog ikke benægte den skyldfølelse han havde i sig over at have taget noget betydningsfuldt fra Jac, noget der havde holdt ham oppe, men mon ikke dette blev lavet om her i aften, at Adilene ville se hvad det var hun gjorde ved Jac? "Niks det vidste jeg overhovedet ikke" drillede han og tog en dyb indånding.
Faktisk regnede han med at en sang ville blive spillet for hende, men nu måtte de jo se. Hallen nærmede sig, og han åbnede døren for hende, for så selv at gå ind, og lede efter en plads nær scenen, til alt held lykkeds det ham faktisk; der stod et rundt bord nogle tre fire pladser tilbage, men det var nu tæt på alligevel. Han satte sig ned, og kiggede op på scenen hvor han ventede at der skulle ske noget, da Jac kom ind i rampelyset smilede han stille, og satte sig godt til rette, og betragtede sin lillebror, stolt... utrolig nok. Men nok mest fordi at han var kommet så langt, at han havde ændret sig så meget, og nået sin drøm. Da sangen begyndte skævede han lidt over til Adilene for at se hvordan hun tacklede det.

http://VieLaMort.com

Eli

Eli
Admin

Endnu et grin undslap hendes læber, og tungen blev rakt af ham. Typisk ham, altid at drille hende, faktisk var de vel mere venner, som der slikkede hinandens sår, Davin fordi at ham og Natalie ikke var blevet noget, for uden var hun også rejst væk fra Danmark, hvilket så ud til at tage hårde på ham, end han selv lige ville indrømme, og for hende, var det nok at hun havde brug for at komme væk fra Jac, selvom det ikke var nogen hemmelighed at hun elskede ham. Hun sukkede stille, og vidste ikke rigtig hvorfor at det gik hende så meget på her til aften, alt det som der var sket mellem Jac og hende, det var fortid nu, de havde ikke set hinanden i godt 4 måneder, så hun burde da være kommet over ham, ikke? Endnu et suk gled igennem hendes læber, som de nærmede sig indgangen, og smilede taknemmeligt da Davin åbnede døren for hende og smuttede ind. Endnu havde bandet ikke stillet sig op på scenen, men undrede sig dog, da hun så Black stå ved et bord, med en eller anden dreng, som hun ikke lige vidste hvem var, der ud over var Jayden, Lia der også. Men det var først da hun så Kyle, Brandon og Mira at hun kiggede hen på Davin "hvad laver din far her.. hvem er det der.. skal spil.." mere nåede hun ikke, da Jac gik på scenen og hun vrissede vredt, mens hun ledte efter en udvej, da hun virkelig ikke kunne klare at skulle se ham stå der og synge. Men da sangen gik på, stod hun i grunden bare og kiggede, kiggede på den dreng, som var ved at blive en mand, som hun havde elsket længe, og stadig elskede. Hendes første rigtige kærlighed, den der havde taget hendes møgdom.. den idiot som der mere eller mindre havde ødelagt hendes liv.. hun mærkede tårerne glide ned af hendes kinder, og kiggede over på Davin "virkelig..? why?" sagde hun såret, og begyndte at bevæge sig igennem mængden for at komme uden for, og væk fra det hele.

https://voresverden.danskforum.net

Ida

Ida

Blikket åbnede sig lige så stille og kiggede ud over mængden hvor han sang videre på versene ; "I am wasted away, I made a million mistakes. Am I too late? There is a storm in my head; it rains on my bed when you are not here. I'm not afraid of dying, but I am afraid of losing you." Ikke et blik blev lagt på folk, men han kiggede imod et ligegyldigt punkt, hvor han lod sangen flyde ud af hans mund, hvor det eneste der spillede i hans hovede var sangen og den, den var tilrettet til. Det var ligegyldigt om hun var der, men bare det kom ud, bare det blev sagt, til verdenen hvor meget han havde mistet ved at være den han var. Han fokuserede ikke på folk der kiggede på ham, mødte ingens blikke, men sang videre som om han aldrig havde gjort andet, "Maybe I'm addicted, I'm out of control, but you're the drug that keeps me from dying. Maybe I'm a liar, but all I really know is you're the only reason I'm trying." blev omkvædet sunget endnu engang, hvor han så fik et glimt af Adilene ude i øjenkrogen som var på vej væk. Han tog mikrofonen i hånden, og hoppede ned på scenen, til alt hel var den trådløs. Rampelyset fuglte ham imens han gik, selvom det ikke just var noget der var ventet, men bandet spillede videre som var det en vær anden gang. Hånden greb Adilene's som nu gik ham til under halsen, faktisk lidt under kravebenene så vidt han kunne se, "When you're lying next to me love is going through to me. Oh it's beautiful. Everything is clear to me 'till I hit reality and I lose it all... I lose it all... I lose it all. I lose it all... Nah nah nah nah nah nah.... Nah nah nah nah nah nah..... nah nah nah nah nah nah...." kom det fra ham imens han holdte hendes hånd, sang igennem det hele, og fast holdte blikket på hende, "You're the only reason, Yeah, you're the only reason I'm trying, Oh, I'm trying, I'm trying, I'm trying, Don't want to lose it all, Don't want to lose it all, I'm trying, I'm trying.. I'm trying ... Yeah, you know I'm addicted, You know I'm addicted, Yeah, you know I'm addicted...." De sidste ord gled væk fra hans læber og han sænkede mikrofonen, imens brystkassen hamrede vildt, og vejret blev trukket ned i korte stød, mens sveden var begyndt at kunne ses på panden, men han var ligeglad, fuldstændig ligeglad og kiggede kun på pigen der havde stjålet hans hjerte, og ændret alt.

http://VieLaMort.com

Eli

Eli
Admin

Hun gispede let da hun mærkede hans hånd gribe hende, og tvang hende til at vende sig, og kigge ind i hans øjne. Det var for meget, alt.. alt for meget. Tårerne begyndte at strime ned af ansigtet, mens hun ikke anede hvad hun skulle gøre eller sige, hun var ikke stærk nok endnu, ikke stærk nok til at kunne se ham i øjnene, efter det som der var sket for lang tid siden efter hånden. Hun tog en dyb indånding, og kunne mærke hvordan at alle øjne stirrede på hende, forventede at hun ville smile, falde i armene på Jac, og sige hun ville være der for ham igen. Men hun vidste ikke om det var det, hun i grunden havde lyst til at gøre. Da sangen var sult, fugtede hun langsomt sine læber, og kunne ikke lade være, det var bare.. for fristende. Lige så stille lagde hun armene omkring hans nakke, og trak ham ned i et langt kys, som brat blev afbrudt "jeg er ikke sikker på jeg kan.." mumlede hun imod hans læber, og trak sig væk fra ham, før hun gik hen imod døren, med tårerne der først rigtig nu tog fat. Hvorfor skulle alting også være så indviklet, hvorfor kunne ting, bare ikke for en gangs skyld være simple? Hun brummede lidt, og lod håndryggen glide hen under det ene øje, og fjernede lige så stille de hvide dråber der langsomt gled ud af øjet, som havde nogen vandet dem. Irriterende samvittighed, der pludselig skulle komme frem igen, for slet ikke at tale omkring, alt det der var sket mellem hende og Davin, ikke fordi de så hinanden som kæreste.. som sagt var det mere noget for at ligge et plaster på det sår, som ingen af dem rigtig kunne udfylde for hinanden. Men det hjalp nu og da.

https://voresverden.danskforum.net

Ida

Ida

Han betragtede hende stille, forventede ikke noget, udover at hun ville blive, selvom han havde på fornemmelsen at det ikke var hvad hun havde lyst til, og selvom hun ikke gjorde det, skulle han på scenen igen og spille videre, han fugtede læberne lidt. Så mærkede han hende trykke sig ind til ham, med armene omkring hans nakke, hvor hans egne lagde sig rundt omkring hendes talje, hvor så kysset stoppede brat efter noget tid, og han kiggede på hende, undersøgende, for at finde ud af hvad der skyldtes forstyrrelsen. Han nåede ikke at svarer før end at hun forsvandt ud af hans arme, og ud af hallen. Han måtte finde på noget hurtigt, TÆNK FORHELVEDE! Han fugtede kort læberne og kiggede op imod bandet, "Vi holder en lille pause, nyd drikkelsen og maden som kan fås i baren..." sagde han så og slukkede mikrofonen, for så at ligge den i baglommen og sætte efter Adilene, han ignorrerede hans far som stod i døråbningen og gik efter pigen i hans liv, og der var hun, han gik hurtigt efter hende, "Adliene..." sagde han og gik efter hende, og stoppede så da der var omkring fem meter imellem dem, og kiggede på hende, med forvirrede, og sårede øjne, han forstod det ikke. Var det gået for hurtigt? For langsomt? Skulle han have holdt sig væk? Han anede det ikke, han havde så mange fejl på det område at tanken omkring om han kunne gøre noget rigtigt aldrig rigtig havde siddet i hans baghoved. Han betragtede hende imens han kiggede hen på hende, og tog en dyb indånding, "Vær sød at kigge på mig.." kom det fra ham, og trådte et skridt tættere på hende, så afstanden blev forkortet. Men han holdte sig så også der, pågrund af den personlige rum folk havde brug for ind i mellem.

http://VieLaMort.com

Eli

Eli
Admin

"Du er da også en tåbe.." mumlede hun, og havde ikke lagt mærke til at Jac satte det hele på pause, hun lagde hånden på den ene arm, og rystede lidt på hoved, hvordan kunne hun nogen sinde gå tilbage, til ham, når hun havde gjort det som hun havde gjort? Hun fugtede let læberne, og lukkede øjnene for at få en smugle styr på sig selv, selvom at det ikke rigtig så ud til at vente. Også der, lige som hun skulle til at løbe alt det hun kunne, hørte hun atter hans stemme, som frosset fast til jorden, stod hun bare og stirrede ud i luften, og ventede på hvad han ville sige, eller gøre. Men det var først lidt efter at der kom en reaktion. "jeg kan ikke.." mumlede hun og vente blikket ned mod jorden, og betragtede den lille myrer som der kravlede ned i en sprække, lysten til at være denne lille skabning var stor, eller i hvert fald at hun kunne gemme sig lige som den "jeg kan ikke kigge på dig, efter det jeg har gjort" mumlede hun, hvor efter at hulken tog fat, ordene forsvandt lige så, faktisk vidste hun slet ikke hvad der var at gøre mere. Hun havde truffet et valg, den aften hvor hun var smuttet fra lejligheden, efter at hun havde været med i en ufrivillig trekant, for slet ikke at snakke om, at hun slet ikke ville have haft sex den nat, en nat som havde betydet rigtig meget for hende, af den grund, at hendes bandager var blevet taget af. Og nu, nu var der bare ikke rigtig så meget til overs, men det målede sig ikke med hvad hun selv havde gjort, gået i seng med hans egen bror, og været sammen med ham i fire måneder. Nej, hun var skam ikke meget bedre selv, faktisk var hun meget værre. "jeg kan ikke, fordi.. jeg har været.. i seng med din bror" mumlede hun, mens tårerne forsatte, og lige så stille sank hun ned på jorden.

https://voresverden.danskforum.net

Ida

Ida

Han kiggede på hende, og mærkede hvordan hjertet sprang nogle slag over, pågrund af alt det hun sagde, hun havde været i seng.... med... hans bror!? I grunden kunne han ikke rigtig sige noget til det, han havde sikkert været i seng med flere af hendes veninder end hvad han igrunden selv vidste, dog havde han ingen anelse om hvem af dem der skulle være hendes veninder eller ej, men det var vel også kun måske. Han sukkede lidt, og gik derefter hen til hende, og tog fat i hendes skuldre, og vente hende om, for så at trække hende ind i sine arme. "Adilene..." sagde han så og trøede hendes kinder med en rug, og hårdhudet tommeltot, imens han holdte omkring hende, "Jeg er ligeglad, med hvem du end har været i seng med, det er ikke af den årsag at jeg elsker dig... årsagen af at jeg elsker dig.. er fordi du ser noget i mig, som ingen andre gør, at du er som du er, og det kan alverdens synder ikke lave om på..." Han kiggede ned på hende, og løftede hendes hoved og smilede stille imens han tænkte lidt tilbage på det han havde sagt den første gang han havde set hende græde, "Smukke kvinder burde ikke græde... det ved du godt ikke..?" spurgte han og kyssede hende blidt på panden mens øjnene var lukkede og trak hende helt ind i sin varme favn og vuggede hende stille. Han havde savnet hende, savnet hende utrolig og ubeskrivelig meget, der var ikke ord på det han havde følt, slet ingen. Godt nok kunne han ikke helt tilgive sin bror for at have ladet det ske, men han kunne heller ikke helt bebrejde ham idet, da han kendte til det med ham og Natalie, så ingen af dem var bedre, langtfra. Det var lige før de skulle have haft en medalje.

http://VieLaMort.com

Eli

Eli
Admin

Hun sukkede lettet, da han trak hende op i sine arme, da hun var bange for, at når sandheden var kommet ud, ville han aldrig have noget at gøre med hende igen. Hun lukkede langsomt øjnene, og lod sig tage tid til at indånde hans duft, og huskede tilbage til de tider de havde haft, hvordan han havde været der for hende, i tiden med brændsåret, hvordan de havde grinet, set film, hygget sig med hinanden. Ikke alt havde været omkring at have sex med hinanden, der havde været mere end bare det, men hun havde bare ikke kunne se det, fordi at hun havde været så blind, at han ikke havde elsket hende, men hun bare havde været en af de mange andre kvinder, piger som han havde haft fingre i hende. Hun kiggede stille op på ham, da han sagde han elskede hende, og smilede skævt til ham, og kunne ikke rigtig få ordende ud, at hun også elskede ham, der var noget som blokeret vejen til hendes ord. Hun sukkede stille, og grinede så, da han sagde at smukke kvinder ikke burde græde, og rystede stille på hoved, mens at hun langsomt åbnede munden, men i stedet for at der kom ord, kom der en sang, lige så stille lod hun fingrene glide ned over hans kind, mens at ordene to form. "You know I got this feeling that I just can’t hide, I try to tell you how I feel, I try to tell you but I’m me, words don’t come easily, When you get close I share them.." hendes stemme var lys, og stille, men stadig ren nok til faktisk at kunne bruges som en sangstemme. "I watch you when you smile, I watch you when you cry, and I still don’t understand, I can’t find the way to tell you; I wish I was your lover, I wish that you were mine, baby I got this feeling, that I just can’t hide. Don’t try to run away, there’s many things I wanna say, no matter how it ends, just hold me when I tell you; I wish I was your lover, I wish that you were mine, baby I got this feeling, that I just can’t hide" blikket gled ned fra hans, mens at sangen forsatte, uden musik, men alle de følelser som hun havde inde i sig, kom nu endelig ud. "Oh I need is a miracle, Oh baby all I need is you, All I need is a love you give, Oh baby all I need is you, Baby you" da de sidste strofer var blevet sunget, kom der et lille suk, hvor hun lige så stille pressede sine læber mod hans, følsomt, og ikke særlig krævende, da dette var for at vise, at hun elskede ham, og ikke at hun havde lyst til at have sex med ham.


https://voresverden.danskforum.net

10See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye Empty Sv: See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye Søn Maj 01, 2011 10:56 pm

Ida

Ida

Hun smilede stille til hende da hun grinte og nussede hendes kinder, imens han betragtede hende lige så roligt. Da hun åbnede munden lyttede han til hvert et ord hun sagde, slugte dem i sig, og lod dem blive i sig, da sangen var færdig, gik han hendes læber imøde, kyssede dem lige så blidt, og ømt, med alle de følelser han havde i sig. Hjertet begyndte at hamre i brystet på ham, ikke kun pågrund af den forpustethed han stadig havde men også pågrund af det som hun vækkede inden i ham. Bagfra ville man nok ikke rigtig kunne se Adilene pågrund af Jac's bredskuldrede form, og smalle hofter. Efter en tid slap han dog langsomt hendes læber, trods for at det var imod hans egen vilje. "Men... nu skal jeg altså ind på scenen igen..." sagde han og kyssede hende kort og ømt på munden og tørrede hendes kinder endnu engang, han smilede blidt, til hende, og nussede langsomt hendes kind, inden han måtte kysse hendes læber endnu engang, og kunne igrunden slet ikke lade være, det var som om hun havde hypnotiseret ham med læbernes berøring. Modvilligt fik han kontrol over sig selv og tog en dyb indånding, "scenen..." sagde han så og tog hendes hånd og gik ind i hallen endnu engang og hviskede i hendes ører at hun bare skulle gå hen til Davin og sætte sig igen, hvor han så måtte forlade hende der ved foden af scenen og hoppede op igen og gik om bag den hvor det meste af familien stod, og smilede skævt til dem, "Er i klar?" Spurgte han så og kiggede på gutterne som nikkede ihærdigt, hvor de så gik ind på scenen igen og indtog deres pladser, og smilede skævt da lyset blev tændt, "Det næste nummer vi vil synge er fra Meatloaf, håber i vil nyde det..." Sagde han og grinede lidt hvor efter han gav trommeren på at begynde, det ville sige Troye, Saxofonen kom ind lige så stille, mens keyboarded begyndte. "Oh I, I just died in your arms tonight, It must have been something you said. I just died in your arms tonight" Sang han med en ren stemme, og begyndte så at spille på sin guitar, imens Joss begyndte at fyrer den af på sin el guitar, "I keep looking for something I can't get. Broken hearts, they're all around me. And I don't see an easier way, to get out of this. Her diary sits by the bedside table. The curtains are closed, the cat's in the cradle, Who would have thought that a boy like me could come to this" Orderne fløj afsted som var de plantet i hans mund for evigt, sangen var ikke henrettet til nogen, jo måske ham selv, og Adilene, men nok mest til ham selv. Sveden begyndte nu endnu engang at komme frem, og glide langsomt ned langs hans side, "Oh I, I just died in your arms tonight. It must have been something you said. I just died in your arms tonight. Oh I, I just died in your arms tonight. It must have been some kind of kiss... I should have walked away, I should have walked away." Guitar soloen kom og sangen forsatte, som om den aldrig havde gjort andet, endnu engang var øjnene halvt lukket pågrund af koncentration som var der konstant, og det skarpe lys der gik ham i møde når han åbnede øjnene, men han skulle ses, han skulle høres. "s there any just cause for feeling like this? On the surface I'm a name on a list. I try to be discreet, but then blow it again. I've lost and found it's my final mistake. She's loving by proxy, no give and all take, 'Cause I've been thrilled to fantasy, one too many times" Omkvædet kom igen, og sangen drev videre fra stroffe til stroffe, for så at nås til dets ende. Da han var færdig åbnede han langsomt øjnene og tog en dyb indånding, "Den næste sang håber jeg i kender, Closer to the Edge, fra 30 secounds to mars, dem der kender den, rejs jer op og kom hen til scenens rampe." Han smilede lidt, og startede så ud imens trommerne startede med at spille, i den her sang var det Troye og ham der skulle synge, "I remember one moment, I tried to forget ( I remember the moment, I tried to forget) I lost myself, is it better not said. Now I'm closer to the edge.
It was a thousand to one, And a million to two. Time to go down in flames and I'm taking you - Closer to the edge. Can can can you imagine a time when the truth ran free. The birth of a song and the death of a dream (The birth of a sun the death of a dream). Closer to the edge."

http://VieLaMort.com

11See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye Empty Sv: See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye Søn Maj 01, 2011 11:15 pm

Eli

Eli
Admin

Hun smilede skævt, og lod sig rive med i kysset, og brummede let, da han slap, og sagde at han skulle på scenen, hvilket han skulle. Men nu, da de havde fundet hinanden igen, kunne hun ikke få sig selv til at slippe ham, ville ikke.. bare have ham for sig selv lige nu, og ingen andre. Men modvilligt slap hun ham, da andet kys var ovre, og bed sig i læben. Lykkelig blev hun trukket ind i hallen igen, og nikkede da han sagde hun skulle gå hen til Davin, og gjorde som han sagde, dog vidste hun ikke helt hvad hun skulle sige til ham. "Hej.." mumlede hun stille, og ville lige til at forklare, selvom.. hun inderst inde vidste at der ikke var noget at forklare "hun skal nok komme hjem igen.." mumlede hun så, og nikkede lidt, Natalie følte lige så stærke følelser for Davin som hun følte for Jac, det var der ingen tvivl om, nu var det bare om hun ville komme frem, og faktisk fortælle Davin omkring det, eftersom at det havde slået hende ret hårdt ud, at Davin ikke kunne huske at hun havde sagt hun elskede ham, under en seksuel akt. Hun rystede lidt på hoved, og rettede blikket op på Jac, som der mere eller mindre, var gået hen og blevet hendes. Hun slugte alle ord, selvom at det ikke var berettet til nogen, men bare var sange, som var virkelig gode.
Da de endelig var færdige med de sange som der skulle synges, ville hun gå om bag scenen for at få fat på Jac, dog var hun ikke den eneste, og hun nåede lige til døren, også kunne hun bare ikke komme længere for piger, der ville have bandets autografer, selvom at de fleste stemmer hun hørte, var Troye og Jac. Hun sukkede stille, og kiggede lidt rundt, da hun så den meget spinkle Kelly stå og prøve at få fat på Troye, men bare blev mast ind til siden, hellere ikke hun var nåede i øjesyn for døren. "kelly er du okay?" brummede hun, da hun så at hun blev slået ned til gulvet, og løftede langsomt den langhåret blondine, med brune striber i, op. "jaa.." mumlede hun stille, og rystede på hoved "hey Adilene, sikke et show, var?" kom der fra Kelly, som prøvede at se, om hun ikke kunne finde en vej, så hun kunne komme ind til hendes kæreste "De sidste uger, har jeg ikke kunne være sammen med ham, på grund af bandet skulle øve, og hans militær.. og nu det her? Det begynder snart at blive for meget" brummede Kelly, og Adilene, kunne nu godt følge tankegangen, da hun kun lige havde fået Jac tilbage, og nu skulle hun kæmpe bare for at komme ind og se ham? Det var da også utroligt. "Ja, Jac og jeg er lige begyndt at snakke, så forstår godt din point" mumlede hun, og måtte til sidst opgive om at finde en vej ind, for alle de piger, som der var nærmest uddannet fans, hvis det overhoved var et ord.

https://voresverden.danskforum.net

12See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye Empty Sv: See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye Søn Maj 01, 2011 11:58 pm

Ida

Ida

Et bredt grin gled hen over hans læber da de endelig var færdige, og gik om bag scenen, hvor han sukkede stille tog en vandflaske fra kølerflasken hvorefter han åbnede den og satte den for munden, for så at tage nogle store slurker, følget gjorde det samme. Selvom det havde været en gratis koncert havde det gået utrolig godt, efter hans mening. Langsomt sukkede han, og tog et håndklæde og tørrede ansigtet, hvorefter han smilede til de andre, og løftede flasken, "Skål for en fed optræden!" grinede han, og tog endnu en slurk, hvorefter han gik hen til døren som førte ud til udgangen, og åbnede den, øjene blev dog store som tekopper da han så de mange piger der kastede sig frem. Det var lige før han foretrak scenen nu. Han smilede lidt, og gik langsomt ud i mængden og skrev under på en del sedler, imens han kiggede rundt efter Adilene, hun så ud til at stå noget længere væk, selvom det var utrolig svært at komme igennem mængden pågrund af den ene og den anden ville kysse ham på kinden have en autograf, og kom så endelig hen imod Adilene, hvor han greb hendes arm, og trak hende ind i sine arme og kyssede hende dybt på munden, hvilket bare fik pigerne til at være endnu mere hysteriske og ville have et kys til, da de troede at der ikke var noget imellem Adilene og ham, han holdte kysset, og slap så hendes læber og lagde armen om hende og gik ud igennem mængden så godt det nu var muligt. Hvad der skete med Troye ville han slet ikke vide, men det så ud til at han også var kommet ud til Kelly. Et stille smil gled hen over hans læber, og kiggede ned på Adilene.

http://VieLaMort.com

Eli

Eli
Admin

Endelig så hun ham, og prøvede lige så at kæmpe sig ind til ham, hvilket ikke just så ud til at virke, men endelig var der ikke særlig langt igen, hvor hun mærkede hans læber blive presset dybt imod hendes, og kunne ikke andet end at smelte i hans arme, hvordan lysterne pludselig boblede frem. Hun glemte alt omkring Kelly og Troye, og lod sig blive trukket ud igennem mængden, med det største smil på læben, som om at det ikke kunne blive meget større. Faktisk så var det eneste hun tænkte på, ham. "lad os komme væk her fra" mumlede hun, og trak ham ind i et rum, hvor hun kunne have ham helt for hende selv, rummet så ud til at være et kosteskab, hvilket hun var ligeglad med, her var der stille, og ingen skrigene tøser som prøvede at finde Jac "Tror vi mistede dem" grinede hun, og åbnede det langsomt på klem, og kiggede ud, for at se om der skulle være nogen tilbage, hvor at en gruppe teenage piger, kom løbende skrigene forbi, alt i alt, var det ret utroligt, at hallen havde været så fyldt op, selvom at hun havde på fornemmelsen at både Jayden, Black og Davin havde trukket i ret mange snorer for at få det fyldt op. Der kunne have været hvad, en 400 mennesker? Et smil bredte sig hen over hendes læber, da hun låste døren, og prøvede at få øjnene til at vende sig til mørket "du var fantastisk der oppe" mumlede hun, og smilede et lille forsigtigt smil, hen imod ham.

https://voresverden.danskforum.net

Ida

Ida

Han grinede lidt og nikkede til det hun sagde omkring at de måtte væk derfra, og kunne ikke andet end at være enig, han lod sig blive trukket med ind i et kosteskab, og grinede lidt af hende da hun sagde de nok havde mistet dem, hvor længe havde du så planer om at vi skulle blive herinde?" spurgte han og lænede sig op af en bar væg og lukkede øjnene i lidt tid, inden han åbnede dem igen for så at kigge på hende, og betragte hende i det tyste mørke. Hvordan Troye og Kelly klarede det var et godt spørgsmål, men han lod sig ikke tænke på det lige nu, blikket gled op imod loftet, og så den 30 cm lange snor der dinglede ned fra loftet. Han lod hånden lukke sig omkring den, og tændte den så efter lidt tid, og slap den så lige så stille, og kiggede på hende, inden han gik hen imod hende og tog hende ind i sine arme, selv havde kysset vakt nogle lyster i ham som han ikke selv helt kunne holde styr på, men han ville ikke gøre noget ud af det nu, han havde lovet sig selv, at hvis han nogen sinde skulle få Adilene tilbage, skulle han bestemt ikke have sex, medmindre hun selv lagde op til det. "Hmm hvordan har du haft det?" spurgte han så og holdte hende ind til sig, så han kunne mærke hver en lille puls i hendes krop. Det virkede underligt endelig at holde hende i sine arme igen, uventet, men fantastisk, han sukkede langsomt ud af næsen, og nussede hende blidt ned langs rygsøjlen imens han holdte om hende, og slet ikke ville lade hende gå igen, kunne ikke lade hende gå, det var umuligt for ham overhovedet at forsøge.

http://VieLaMort.com

Eli

Eli
Admin

Hun grinede stille, og missede lidt med øjnene, da lyset blev tændt i det ret så lille kosteskab, hun lagde hoved en smugle på skrå, og gik langsomt over til ham, og lod sig blive trukket ind i de stærke arme. Langsomt lod hun hænderne glide op af hans arme, og kiggede op, da han spurgte hende, hvordan hun havde haft det "Hæsligt, forfærdeligt.. aldrig haft det være.." sagde hun drillende, og prikkede ham på næsen. "Jeg har ikke haft det så godt.. jeg er sygemeldt fra arbejdet på ubestemt tid, så jeg har egentlig bare sidde hjemme hos Davin, og spist mig fed.. se" mumlede hun, og trak op i sin tang top og prikkede på det, ikke eksisterende fedt på maven, og grinede. "Hvad med dig selv" kom der efter hun havde trukket ned i trøjen igen, og kiggede atter op på den så voksen dreng. Den dreng hun havde kendt siden hun var 16, hvor tiden dog fløj afsted. Da hendes øjne fangede hans igen, var det som om at hendes hjerte slå et slag over, og derefter bare begyndte at race afsted. Hun lagde hænderne på hans nakke, og stillede sig op på tær "mmhm.. det.. var da godt.." mumlede hun, hvor øjnene var halvt lukket i, også skete det. Det kys som bare ikke.. skulle ske nu, og her. Men hun kunne ikke lade være, hun havde savnet ham så meget, og ikke kun det at have sex med ham, nej bare hans personlighed, ham i det hele taget. Og lige nu, skreg hendes krop efter det, som hun ikke havde fået i så lang tid, intet kunne hamle op med når han var inde i hende, det var først der, hun virkelig følte at hun var hel. Hurtigt blev kysset ret trængene, mens at hendes egen krop pressede sig tættere ind på hans, mens hun i sit baghoved prøvede at stoppe sig selv, men kroppen.. kroppen ville bare ikke lytte.

https://voresverden.danskforum.net

Ida

Ida

Han lyttede til det hun sagde, og smilede lidt, hvor efter han nikkede stille til det, men måtte grine lidt da hun sagde hun havde ædt sig fed i is, "Du er lige så smuk som altid.." grinede han lidt og tænkte lidt over hvordan han havde haft det, i de fire månder som hun havde været væk i. "Ensomt... hverdagen var ikke den samme den var langsom, der var ikke noget at glæde sig til.. Der skete intet nyt... den var der bare, for så at forsvinde næste dag og aldrig blive husket.." sagde han og lod blikket glide hen imod hendes og smilede stille, "Men har det bedre nu.." afsluttede han og grinede lidt af hende da hun lagde armene omkring hans nakke, som fik ham til at bukke sig ned for så at presse sine læber imod hendes, i et inderligt og let krævende kys da lysterne bare ikke kunne holde sig væk, og nu var det kroppen der talte. En sang gik også der igang med at spille i hans hoved, som om den var godt tilegnet til det de ville gøre lige nu. Han pressede hende let op af døres rug træ og lod hænderne glide længes fuld ned langs hendes krop, som de vandrede ned til hofterne og lod dem lægges omkring dem og masserede dem let. inden at hænderne gled inden under hendes tangtop, i blide strøj og videre op til de velformede bryster, som udgjorde det perfekte billede af hende. Han lagde let hovedet på skrå og lod sin tunge passere ind imod hendes grotte, langsomt kærtegnede han læberne, inden de gik igang med at glide ind i munden på hende, for så at kærtegne hendes tandkød lige så stille og blidt.

http://VieLaMort.com

Eli

Eli
Admin

Alle ord var forsvundet, og der var kun den tavshed som deres krop sagde nu. Alle lyde var ikke længere tilstedeværende, lige så var de skrige pigerne forsvundet ud i et tomrum, og der var kun Adilene og Jac tilbage. Hvordan at hun kunne holde sig væk fra ham, så længe havde hun ingen anelse om. Muligvis fordi hun havde været så stædig, men hvor havde det ført hende hen? Et liv med løgne, og bedrag mod sig selv. Men nu, her til aften ville hun lade sig glide væk, og gøre det som hendes drømme bestod af, de tanker som havde gledet igennem hende som så ofte før, men aldrig udført. Hun sukkede langsomt ud af næsen, hvor efter hun blev presset op af dagen, gud og hver mand måtte tænke hvad de ville om hvad der nu ville foregå her inde, hun var ligeglad. Nu måtte helvedsflammer atter blusse rundt omkring dem, og omslutte deres krævende kroppe, alt hvad der ville ske nu, kunne hun ikke være mere ligeglad omkring. Hun stønnede kort igennem munden, da hun mærkede hvordan hans hænder gled op af hans tangtop, han vidste hvor meget hun hadet når han blev blid, og hun derfor var som smør i hans hænder, men lige nu, gjorde det ingen ting, han kunne gøre hvad han ville med hende, hun var ligeglad, for en gangs skyld, var hun ligeglad. Hun åbnede langsomt munden for hans tunge, men dog fik den ikke lov til at være inde i hendes varme mund, førend, at hun begyndte at trække hans trøje af, og derefter kom t-shirten, så hans velformede krop stod i alt sin pragt foran hende. Hun smilede skævt, og lod langsomt fingeren glide hen over hans nippel, og kærtegnene huden omkring, inden at hånden løb ned af maven til hans bukser. "jeg har savnet dig.." mumlede stille imod hans hud, hvor efter hendes læber langsomt berørte hans krave ben, og ned til nippelen hun havde kærtegnet med fingrene, for lidt siden.

https://voresverden.danskforum.net

Ida

Ida

Han sukkede stille, over hendes berøringer, og lod hænderne glide op til hendes bh og inden under den, hvorefter hænderne masserede de bløde bryster, imens kysset må fortage, og hænderne måtte glide ud, og løftes op da hun trak hans trøje og undertrøje af, der gik dog heller ikke lang tid før end, han havde trukket hendes tangtop af, samt hendes bh, og åbnet hendes, og hans egne bukser. Nu kunne han ikke vente mere, i 4 måneder havde han lagt sex på hylden, og det var langt længere end hvad han normalt ville have tilladt. Hurtigt trykkede han sig ind til hende, hvorefter han løftede hende op på hans hofter, og kunne allerede mærke hvordan blodårerne begyndte at komme frem omkring hans talje, som resulterede i at lemmet rejste sig, hendes bukser blev trukket ned over de fast balder, og videre ned til lårerne, hvor han var nød til at sætte hende ned, så han kunne få dem helt af, imens han trak dem længere ned, kyssede han hver en lille centimeter ned til fødderne tog så bukserne væk fra hende, og derefter hans egne, og hans boxershorts med det oprejste lem der krævede sin del som den ikke havde fået længe. Hurtigt greb han fat om hendes trusser og rev dem fra hinanden. Den bløde Jac var væk, og forsvundet i den grådige og krævende personlighed der var kommet frem. Han løftede hende op på hans hofter endnu engang hvor hans lem trængte ind i hendes grotte. Han stønnede lidt da han ikke havde udvidet hendes indre inden han havde sat igang, men han var ligeglad, så længe den var lidt stram og ikke så løs som nogle pigers livmoder plejede at være så var han glad. Hurtigt begyndte han at rokke frem og tilbage, i et meget højt tempo, med dybe stød, som næsten nåede helt ind til hendes væg, imens læberne gled ned langs hendes hals og videre ned til kravebenene for så at presse dem ind imod hendes i et dybt kys.

http://VieLaMort.com

Eli

Eli
Admin

Hun grinede lidt over at hun slet ikke fik lov til at gøre noget som helst, og pludselig stod hun der nøgen foran ham, det var en smugle underligt, igen at skulle vise sig frem for ham igen. Men hun tænkte dog ikke videre over det, nu var der virkelig ingen vej tilbage, nu havde hun selv bedt om det, så at bede ham om at stoppe lige som hun havde prøvet på sidste gang de havde haft sex. Men at sige nej til ham, lå så langt væk fra hendes ordforråd lige nu, at det slet ikke var en mulighed. Hun sukkede stille, da hans læber kyssede hende ned af benet hele vejen ned til foden, men måtte dog kigge overrasket da hendes trusser pludselig var revet af, dog var hun ret glad for, at hun ikke skulle gå igennem endnu en pirring. Et let skrig gled igennem hendes læber, da hans lem trængte ind i hende, og en fantastisk følelse gled igennem hende, som ingen andre nogen sinde havde kunne givet hende. Hvert stød han kom med, efterfulde af et støn, eller halv tvunget skrig, da hun forsøgte så godt hun kunne, ikke at undslippe for høje lyde, da hun helst ikke ville opdages. Hun kyssede ham grødigt tilbage, og pressede sit underliv op i mod hans, for at han kunne komme længere ind, hvor efter hun smidigt begyndte at kører frem og tilbage, dog efter noget tid, trak hun sine læber væk fra hans, og bøjede sig bag over ved at lade hænderne kravle ned af væggen, så de til sidst ramte gulvet. Da dette skete, mærkede hvordan at nydelse steg et par grader, da han nu ramte direkte ind i hendes g-punkt. Hun gispede stille efter vejret, og pressede øjnene sammen over den overvældende nydelse der strømmede igennem hende.

https://voresverden.danskforum.net

20See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye Empty Sv: See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye Tirs Maj 03, 2011 12:54 am

Ida

Ida

Han blev ved og ved, pumbede sig selv ind i hende, som aldrig før, kunne slet ikke lade være. Lemmet dunkede med lyster som bare fanden, det var helt utroligt, øjnene lukkede sig halvt i, og et lille suk gled ud igennem hans næse pågrund af underlivets sammenpressende vægge imod hans lem, som begyndte at vokse noget mere inden i hende. For hans skyld kunne de blive opdaget, han var ligeglad, det var en naturlighed at have sex og det var nu at det skete. Han holdte fat i hendes hofter imens hun gled med overkroppen ned imod gulvet, hvlket resulterede til at han ramte præcis ind imod g-punktet, og han gjorde det flere gange, han ramte hele tiden. Det var lige før det gik hen og blev svært at holde fast i hende, derfor gik grebet hen og blev en smule strammere, og stødende noget voldsommere og brutalere. Langsomt gled han dog ud af hende, for så at hamre lemmet helt i bund så han ramte utrolig hårdt ind imod g-punktets placering. Han gled dog ud af hende efter det og lod hende glide ned på gulvet, inden han tog fat i hendes hofter endnu engang, da hun lå med maven ned ad, og trak bagpartiet op hvor så efter at han nu gav hendes anus samme behandling, men han var langt fra færdig med hende, han var først lige begyndt, da han nu havde ventet så længe, og nu skulle det virkelig ikke være noget der skulle standse ham i at udfører det som han længe havde håbet på.

http://VieLaMort.com

Sponsoreret inholdTilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum