Vores verden
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Vores verden

Her kan vi udfolde vores selvopfundende karakterer

Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via emailSeneste emner
» I just want to run away - Jac & Adi
Just for fun.. - lia og jayden EmptySøn Mar 25, 2012 11:48 pm af Ida

» Som Altid - Jay & Lia
Just for fun.. - lia og jayden EmptySøn Mar 25, 2012 10:39 pm af Ida

» Are you serious? - Adi & Lia
Just for fun.. - lia og jayden EmptyTors Mar 22, 2012 12:01 pm af Ida

» the meaning of life. - Cali og Skye
Just for fun.. - lia og jayden EmptyTors Mar 22, 2012 9:23 am af Ida

» Happybirthday Lia og Jayden
Just for fun.. - lia og jayden EmptyLør Maj 07, 2011 10:17 am af Ida

» Just for fun.. - lia og jayden
Just for fun.. - lia og jayden EmptyTors Maj 05, 2011 6:12 pm af Ida

» something you should know - Adi og Lia
Just for fun.. - lia og jayden EmptyTors Maj 05, 2011 5:57 pm af Ida

» As before?
Just for fun.. - lia og jayden EmptyTors Maj 05, 2011 11:17 am af Eli

» See you again. - Jac, Adi, Davin & Troye
Just for fun.. - lia og jayden EmptyTirs Maj 03, 2011 12:54 am af Ida


Du er ikke logget ind. Log ind eller registrer dig her.

Just for fun.. - lia og jayden

2 deltagere

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1Just for fun.. - lia og jayden Empty Just for fun.. - lia og jayden Man Maj 02, 2011 9:47 am

Ida

Ida

Hun fugtede langsomt læberne og kiggede lidt rundt imens hun ordnede de huslige ting. Jayden havde været her i godt en to uger, da han ikke ville hjem og gad vide hvorfor? Sidst hun havde været der havde der været utrolig rodet, hun kunne slet ikke klarer at se på det førend hun greb til spand og kost, for så at smide Jayden ud af lejligheden så hun kunne gøre rent. Hun sukkede stille, og kiggede lidt rundt og nikkede tilfreds da hun blev enig med sig selv om at der nu var ryddeligt, og pænt. Tilfreds gik hun ud i køkkenet og smilede lidt for sig selv, imens hun tog den brune påske alé, ned fra hylden og hældte op til sig selv. Hun lænede sig op af køkkendisken og betragtede kæresten som sad ved spisebordet og hørte musik. "Jayden...?" Sagde hun så, og ventede på at der ville komme en reaktion, men der kom ingen... "Jayden?" kaldte hun endnu engang, og sukkede let opgivende, inden hun rørte spiritusen lidt rundt, "Jayden jeg er gravid.." sagde hun så. Endelig kom der respons fra den unge mand i hendes køkken og rystede lidt på hovedet af ham, "Jeg er gravid..." sagde hun dybt alvorligt, med et lille smil i mundvigen og stillede glasset på bordet og hældte noget nyt væske op til sig selv. Benene traskede hende hen til drengen på stolen og klappede ham lidt på skulderen med et skævt smil og gik derefter ind i stuen med en rolig gang, i de lidt løse bukser, som var rullet op til lige under knæet. På overkroppen havde hun en behagelig løs og lidt gennemsigtig trøje hvor en hvid bh kunne skimtes indenunder. Behageligt satte hun sig ned i sofaen og nippede lidt til sit glas.

http://VieLaMort.com

2Just for fun.. - lia og jayden Empty Sv: Just for fun.. - lia og jayden Tors Maj 05, 2011 10:59 am

Eli

Eli
Admin

"I cant keep on partying with all these Villains" sang Jayden med på sangen som der spillede igennem hans hørebøffer, som han sad ude i køkkenet, og drak en smugle af hans glas, med cola i. Når Lia gjorde rent, plejede han for det meste, bare at holde sig så langt væk som overhoved muligt, da ham og gøre rent, ikke lige frem var hans store side. Og når han så gik i gang gjorde han kun tingene halvt, fordi det til sidst blev for kedeligt for ham. En stille nynnen gled igennem hans læber, mens at han betragtede hans blog som han havde startet, og grinede lidt over de kommentarer der var kommet ind, hvor han hurtigt på tasterne svarede tilbage, mens at han chattede en smugle med sine veninder og venner over msn. Hvilket gjorde at han slet ikke hørte at Lia sagde noget til ham, eller faktisk havde han slet ikke opdaget at hun var kommet tilbage ind i køkkenet, og i grunden var færdig med hendes rengøring. Det var først da musikken var slut, og han skulle til at skifte til noget andet, at han hørte ordet gravid, der gik ikke særlig lang tid før at høretelefonerne var revet af, og han kiggede med store øjne på hende "Ahva?" sagde han mistroisk, og hævede så begge øjenbryn og tabte nærmest underkæben "Holy.. mother fucking geezus .." sagde han og gik hurtig efter hende "sig du laver grin .. right?" brummede han, og fandt det bestemt ikke sjovt, hvis det var en joke hun fyrede af lige nu.

https://voresverden.danskforum.net

3Just for fun.. - lia og jayden Empty Sv: Just for fun.. - lia og jayden Tors Maj 05, 2011 6:12 pm

Ida

Ida

Hun kiggede hen på ham med et hævet bryn, "Fandt ud af at jeg havde glemt en p-pille i sidste uge, og en dag er nok til at sætte rag i tingene... så selv hvis det var for sjov så er muligheden for at jeg er gravid rimelig stor, hvis vi tænker på hvor mange gange vi ellers har gjort det.." Sagde hun så og fugtede læberne lidt, lænede sig tilbage i sofaen og lukkede øjnene imens hun prøvede at slappe af, "Går ned og kommer en graviditets test på mandag, eller tirsdag.." sagde hun så og kiggede hen på ham med et hævet bryn, og klappede lidt på sofa pladsen ved hendes side. Sjovt mulighederne rent faktisk var der til at hun blev gravid, selvom det alleførst havde været tiltænkt som sjov, så gik det pludselig op for hende, at det ikke var sjovt længere når brikkerne endelig faldt på bordet over hvor stor sandsynligheden kunne blive. "Også må vi håbe på det bedste..." kom det så fra hende og kiggede på Jayden med et stille opmuntrende smil, selvom det ikke virkede opmuntrende overhovedet, de kunne selvfølgelig altid gå ind og sige hun skulle aborterer barnet, men det kunne hun ikke rigtig, men først og fremmest måtte de lige finde ud af om der faktisk var noget. "... også kommer vi nogle kondommer hvis det skulle gå så galt igen..." sagde hun med et bestemt nik, og lagde armene om hans mave og hovedet på hans brystkasse, imens hun slappede roligt af, og lod tingene ske som de skete. Hun puttede sig ind til ham og var nu i sidste ende lidt ligeglad med om hun var gravid, det var med ham og det var nok det bedste der kunne ske så, selvom det nok ikke ligefrem var nu de havde tænkt sig at få et.

http://VieLaMort.com

Sponsoreret inholdTilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum